pátek 7. srpna 2015

Červencové útulkové reflexe

Tak jsem tady zase s pravidelným článkem o "mých" útulkových svěřencích. A pokud se mi bude chtít a naučím se s nějakým video editorem, vložím na blog časem také nějaká videa, která v útulku natáčím.

Co se týče psů, nepřibyl žádný zvláštní případ, stále nám však zůstává Čert, o kterém jste možná četli v předchozích reflexích. Snad brzo najde páníčka..:(

Co se týče koček, přibylo nám, jako každé léto, velké množství koťátek. Různých barev, různých velikostí, jedním slovem jsou úžasná a rychle si (naštěstí, klepu na dřevo) nacházejí majitele.

banda kočičích sourozenců, 2 kocourci a 2 kočičky

 přistižen při činu!

 malá Viktorka, která málem skončila u nás doma :) (mamčin favorit)

mimčo

s kámoškou

A ten nejlepší "dáreček" nakonec. Dvě mini koťátka, která ještě ani neotevřela oči. Bez maminky. V útulku žádná kočka, která by je přijala. Takže jsem poprvé v životě dokrmovala koťátka stříkačkou - žádná sranda, řeknu vám. Jakž takž se to podařilo, ale aby koťátka zůstala bez maminky nebo neustálé péče bylo nemyslitelné. Proto putovaly nejdříve ke kolegyni domů, kde se o ně starala. Pak však přišlo to, čemu se říká štěstí v neštěstí, a do útulku přibyla kočička, která měla mléko, takže se jich ujala. Díky bohu, zatím se mají koťata k světu. Jedná se o dva kluky.

bohužel, lepší foto nemám, prostě ty dva mázlé fleky jsou koťátka O:)


A úúúplně nakonec s mým favoritem, který je stejně ukecaný jako můj Tanuki, takže myslím, že by si skvěle rozuměli. 


krasavec, že? A ty dlouhé vousy, to je teď moderní ;)

Žádné komentáře:

Okomentovat