úterý 24. února 2015

Poslanci jdou do boje proti množírnám

No sláva, toto trvalo, než se něco hnulo...:-/

Poslanci se s pomocí kynologů, veterinářů a policistů rozhodli utvořit zákony, jež se budou vztahovat na otřesný byznys spočívající v množení psů, který poslední dobou bují v ČR, následně pak dochází i k vývozu zvířat z množíren do zahraničí. Pokud snad ještě nevíte, co to množírna je, pak čtěte tady. Zákony by měly zavézt povinnou registraci chovu psů a celostátní evidenci.Takové povinnosti chovatelé dosud neměli a mohli si tak volně chovat psy ve velkém jak se jim zachtělo a policie na ně byla krátká.
Jak to vše bude fungovat v praxi ukáže čas, samozřejmostí je však také to, aby si ti, kdo mají zájem o koupi psa zjišťovali informace o chovateli a nekupovali za každou cenu levné psy. Když mám zájem o psa s PP, tak do něj investuji, když nechci investovat, vezmu si psa z útulku. Nic mezi tím by existovat nemělo, jenže existuje, tuto pomyslnou díru vyplňují právě množitelé.

Celý článek se vším všudy najdete zde.


1 komentář:

  1. Sociální obchodování spočívá v otevření trhů pro každého. Na eToro se můžete spojit, obchodvat a sdílet znalosti s miliony obchodníků a investorů. Navíc můžete kopírovat obchodní rozhodnutí obchodníků, kteří odpovídají vaší strategii. Registrujte se nyní a získejte chytřejší obchodní rozhodnutí využitím rozumu našich obchodníků s nejlepšími výsledky.

    Obchodujte kdekoliv - Váš čas je peníze. Obchodujte na počítači, tabletu a mobilu

    227,651,647 - Otevřené obchody na eToro

    OdpovědětVymazat